Foci

Mandzukic-duplával és két Ronaldo-gólpasszal nyert rangadót a Juve

Nagyon bátran kezdett  a Napoli a Serie A 7. fordulójának csúcsrangadóján, az elmúlt hét bajnokságot megnyerő Juventus otthonában. A vendégek letámadták a Juvét, és ez meg is hozta a gyümölcsét, a 10. percben Bonucci adta el a labdát a saját térfelén, a Napoli pedig tanárian lejátszotta az akciót, Alan passzolt Callejónnak, aki egyből Mertens elé gurított, a vb-bronzérmes belgának pedig már könnyű dolga volt.

A Juventus gyorsan magához tért, és a félidő közepén egyenlíteni is tudott, Cristiano Ronaldo beadását Mandzukic fejelte be.

A második félidő elején ugyanez volt a leosztás, akkor Ronaldo lövését Ospina a kapufára tolta, de a kipattanónál Mandzukic kapcsolt a leggyorsabban.

Egy kiadós összefoglaló a helyzetekkel és gólokkal:

Kilenc perccel a második torinói gól után emberhátrányba került a Napoli, amikor a korábban már egy sárgát begyűjtő Mário Rui összerúgott Dybalával, és a földön nagyon fetrengő juvés láttán a bíró kiszórta Mário Ruit. Carlo Ancelotti, a Napoli edzője behozta a hétközi fordulóban duplázó Miliket, mégis a Juve szerzett újabb gólt, Ronaldo csúsztatott egy szöglet után, amit Bonucci segített beljebb.

A győzelemmel a Juve hétből hétnél tart, és nagy riválisai közül a Napoli hat, a Lazio kilenc, a Roma tíz, az Inter tizenegy pont távolságra van, igaz, a milánóiak ezt nyolcra csökkenthetik, ha nyernek a Cagliari ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik