Foci

Diego Costa tényleg utált a Chelsea-ben focizni

Az Atlético Madridhoz 2018 januárjában visszatérő Diego Costa nem tudja eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire nem érezte jól magát a Chelsea-nél, amiért igazából akkori edzőjét, Antonio Contét hibáztatja.

A 29 éves támadó kijelentette, hogy hiba volt 2014-ben Londonba igazolni, és örült, amikor Contét végül 2018 nyarán – amikor Costa már rég nem játszott ott – menesztették a csapattól.

Rossz időszak volt, de ez nem az én hibám. Az emberek sok mindent mondtak, bántottak, de nézzék meg, hol van most Conte. Rosszul döntöttem, amikor odaigazoltam. Diego Simeone egy egyenes ember, és ha van valami baja veled, legalább a szemedbe mondja. A Chelsea-nél nem ez volt a helyzet

– mondta Costa, aki hozzátette, noha voltak más ajánlatai is, amikor leküldték a Chelsea-tartalékjai közé, tudta, hogy vissza fog térni Madridba.

Simeone mindig fontos volt nekem, mert edzőként és emberként is nagyon szeretem. Amikor hívott, azonnal igent mondtam. Madridban mindenem megvan: nagy városban, nagy csapatban játszom, Simeone a főnököm, szóval örülök, hogy itt vagyok.

Januári visszatérése óta – szeptember 29-i állapotok szerint – Costa 31 meccsen 10 gólt szerzett az Atlético Madridban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik