Foci

Újra edzőt vált a Haladás

Szerda délután jelentette be a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata, hogy közös megegyezéssel távozik Michal Hipp, az együttes vezetőedzője. A 2017 novemberében kinevezett szlovák szakembernek eredetileg 2019 nyaráig szóló szerződése volt, ám a tavalyi küszködések után az idei szezonban is ezer sebből vérzik a Hali: nyolc mérkőzésből ötöt elveszített és csak egyszer nyert.

Sajnos a csapat az utóbbi időben nem úgy szerepelt, ahogy reméltük, ezért a tulajdonosokkal közösen úgy döntöttünk, egy edzőváltás segíthet. Szeretnénk, ha a csapat elmozdulna a kiesőhelyről, és biztosan bent maradna az első osztályban. Több szakemberrel is tárgyalunk, szeretnénk mihamarabb megtalálni Michal Hipp utódját, addig az edzéseket Desits Szilárd vezeti

idézi Tóth Miklós ügyvezető igazgatót a klub honlapja.

A szombathelyiek az elmúlt 14 hónapban rengeteg váltáson estek át, a két évig dolgozó Mészöly Géza helyére 2017 augusztus 29-én nevezték ki Pacsi Bálintot, ám utóbbi nem hozott változást, ezért már novemberben menesztették. Azóta Michal Hipp irányította a csapatot.

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője már a harmadik szakember, akit menesztettek idén: Kondás Elemér két fordulót követően menesztették a Kisvárda éléről, míg Thomas Doll a nemzetközi kupaszereplés után távozott.

Nyitókép: haladas.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik