Foci

Lazovicsról szólt a Vidi-BATE sajtótájékoztatója

Nem kimondottan hagyományos sajtótájékoztató zajlozz a Vidi FC és a BATE Boriszov Európa Liga-mérkőzését megelőzően. A magyar sajtóban ugyanis hétfőn robbant a bomba, miszerint Danko Lazovics felbontja a szerződését és végleg befejezi pályafutását.

Itt a meglepetés: Danko Lazovics befejezi!
A szerb csatár azonnali hatállyal szerződést bontott és visszavonult.

A Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics több kérdésre is válaszolt ennek kapcsán,

Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy így döntött, mert egy-két évig még magas szinten tudott volna játszani. Három klubnál dolgoztunk együtt, nemcsak topjátékos, hanem remek személyiség, aki fontos láncszeme volt a csapatnak, a klubnak. A pályán azt lehetett látni, hogy sokszor idegesen viselkedik, de azt nem láthatták, hogy az öltözőben mennyit segített a társaknak, mekkora szerepe volt.

– mondta a magyar bajnok edzője, aki azt is elmondta, nem beszél játékosának döntéséről ezen felül.

A fehéroroszok szerb védője, Nemanja Milunovics is megemlítette, hogy csodálkozott a csatár döntésén. Lazovics visszavonulásával kapcsolatban elmondta: tudott a szándékáról, mert a szerb sajtóban olvasta, ugyanakkor nem volt számára világos, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy egy ilyen jó játékos befejezi pályafutását.

Egyedül Alekszej Baga, a BATE Boriszov vezetőedzője nem tért ki egyénekre, általánosságban beszélt csak az ellenfeléről és különösen a szervezettséget emelte ki, mint a Vidi fő erényét.

A Vidi FC – BATE Boriszov EL-csoportmeccset csütörtök este 18:55-kor rendezik a Groupama Arénában.

Nyitókép: vidi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik