Foci

Elmondjuk, mi állhat Lazovic meglepő visszavonulása mögött

Három nappal a csapat első Európa Liga-csoportmeccse előtt bombaként robbant a hír, hogy a Vidi szerb támadója, Danko Lazovic szerződést bont és visszavonul.

Itt a meglepetés: Danko Lazovics befejezi!
A szerb csatár azonnali hatállyal szerződést bontott és visszavonult.

A furcsa döntés után a szurkolók is csak találgattak, mi állhat a háttérben, volt, aki a hétvégi, Puskás Akadémia elleni balhéval hozta összefüggésbe a visszavonulását, de ez azért sántít, mert az egyébként forróvérű Lazovic nem volt részese a harcias jeleneteknek.

Az viszont már egy fokkal hihetőbbnek tűnik, hogy korábbi klubja, a belgrádi Partizan tett neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot, hogy vállaljon szerepet sportigazgatóként.

Információnk szerint Lazovic maga kérte a szerződése felbontását, és a Vidi azért nem kommentálta eddig az ügyet, mert még nincs megállapodás. A fehérvári klub honlapján nincs is hír Lazovicról, a játékos továbbra is ott szerepel a kerettagok között.

Lehet szakmai vonzata is a szakításnak, Kovács István ugyanis válogatott formában játszik az utóbbi időben, és az idő neki dolgozik, mivel kilenc évvel fiatalabb a szerb légiósnál.

Lazovic mindenesetre komoly nyomot hagyott a magyar futballdrukkerekben, 80 meccsen 29 gólt és 29 gólpasszt ért el a Vidiben, de sokszor okozott beszédtémát viselkedésével, fetrengéseivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik