Foci

Megfoghatatlannak tűnik a Fradi Rebrovval

Harmadik bajnokiján vezette a Ferencvárost Szergej Rebrov, a klub új vezetőedzője a Budapest Honvéd ellen, és a Fradiról még mindig el lehet mondani, hogy jól (jobban) mozog az ukrán szakember alatt.

A bajnoki éllovas és a jelenlegi második helyezett csatája néhol igen jó, látványos, néhol viszont komoly hibákkal tarkított játékot hozott. A hangulatra viszont nem lehetett panasz, mindkét oldalról érkeztek tucatjával az MTK stadionjában megrendezett meccsre.

Végig kiegyenlített játék folyt, egyik csapat sem tudta igazán az akaratát a másikra erőltetni. Az első játékrészben a Fradinál volt többet a labda. Mindent felborított Ivan Petriak gólja a 16. percben, mert onnantól a kispestieknek lett sürgősebb.

A második jétékrészben megpróbált kapcsolni a Honvéd, de elöl rendre hiba csúszott az utolsó érintésekbe, így az egyenlítőgól elmaradt.

A Ferencváros nyolc forduló után 20 ponttal vezeti az NB I-es bajnokságot, mögötte a 16 ponttos Budapest Honvéd jön. A címvédő MOL Vidi a Felcsút elleni vereségével megragadt a középmezőnyben, hátránya 11 pont – igaz, kettővel kevesebbet játszott.

Eredmények, NB I, 8. forduló:

Budapest Honvéd – FTC 0-1
Kisvárda – Haladás 4-1
Mezőkövesd – DVTK 4-2
Paks – MTK 3-0
Puskás Akadémia – MOL Vidi 2-1
Újpest – DVSC 1-0

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik