Foci

Az Everton játékosa ellopta a show-t Neymarék elől

A brazil labdarúgó-válogatott 5-0-ra legyőzte El Salvador együttesét, míg a Lionel Messi nélkül felálló argentin csapat gól nélküli döntetlent játszott Kolumbiával az Egyesült Államokban rendezett barátságos mérkőzéseken.

A nyári oroszországi világbajnokságon negyeddöntős brazilok már a félidőben 3-0-ra vezettek, a gólokon Neymar, Philippe Coutinho és Richarlison osztoztak, főleg utóbbi gólja volt szép, az Evertonban légióskodó támadó a bal felső sarokba csavart,

ezzel szerezte meg első gólját a válogatottban .

A salvadori válogatott jó edzőpartnernek bizonyult, egyszer sem találta el a rivális kapuját és mindössze 37 százalékban birtokolta a labdát. A Washingtonban rendezett meccsen a brazilok így könnyedén győztek, a második félidőben Richarlison másodszor is eredményes volt, így második válogatott meccsén máris duplázni tudott, a végeredményt pedig Marquinhos állította be a 89. percben.

New Jersey-ben a Messit nélkülöző argentinok a James Rodríguez nélkül pályára lépő kolumbiaiakkal játszottak kiegyenlített, de gól nélkül végződő találkozót. Az argentin csapatot Lionel Scaloni, míg a kolumbiait Arturo Reyes irányította ideiglenes szövetségi kapitányként.

A brazilok és az argentinok októberben egymás ellen is játszanak majd barátságos mérkőzést.

Eredmények, barátságos mérkőzések:

Brazília – El Salvador 5-0 (3-0)
gól: Neymar (4., 11-esből), Richarlison (16., 50.), Coutinho (30.), Marquinhos (90.)

 

Argentína – Kolulmbia 0-0

 

Egyesült Államok – Mexikó 1-0 (0-0)
gól: T. Adams (71.)

 

Panama – Venezuela 0-2 (0-0)
gól: S. Rondón (67., 93.)

 

Ecuador – Guatemala 2-0 (0-0)
gól: E. Valencia (82.), R. Ibarra (84.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik