Foci

Tényleg pocsék C. Ronaldo statisztikája, de tavaly is így kezdett

Ennél jobb dolog nem is történhetett volna a Serie A-val, írtuk a szezont felvezető beharangozónkban arra utalva, hogy Cristiano Ronaldo személyében a világ egyik legfelkapottabb játékosa igazolt az olasz bajnokságban, azon belül is az egyeduralkodó, a zsinórban hét aranyérmet begyűjtő Juventusba.

Ronaldo érkezése felpezsdítette az olasz bajnokságot, de hiába ment le három meccs, az ötszörös aranylabdás még egyetlen gólt sem szerzett.

A mostani fordulóban, a Parma ellen is próbálkozott becsülettel, de egyszerűen nem jött össze neki, és ez láthatóan nagyon frusztrálta, hol a földet ütötte, hol a karját tárta szét és közben folyamatosan grimaszolt.

A Juve végül Mario Mandzukic főszereplésével győzött 2-1-re, a horvát támadó előbb szerzett egy mázlis/szemfüles gólt, majd sarkazva készítette elő Blaise Matuidi győztes gólját.


Ronaldo eddig 23 alkalommal próbálkozott a három meccs alatt, az öt nagy topligában senki nincs rajta kívül, aki ilyen sok lövést/fejest küldött kapura, és mégis gól nélkül áll.

Emlékezhetünk, tavaly ősszel is hasonlóan kezdett a portugál, akkor a 28. kísérletéből született meg az első gólja, és végül úgy zárt, hogy 27 meccsen 26-szor volt eredményes.

Ő is és a Juventus szurkolói is abban bíznak, hogy lassan átszakad nála a gát, és beindul a gólgyártás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik