Foci

Megye I-es csapat csábítja Dzsudzsák Balázst

Továbbra sincs csapata a legutóbb az al-Vahdában játszó Dzsudzsák Balázsnak, ki is maradt emiatt Marco Rossi keretéből. A játékost a Ferencvárossal és a Videotonnal, valamint a német másodosztályban szereplő Hamburggal is hírbe hozták, ám egyikből sem lett semmi. Állítólag a 31 éves szélső magas fizetési igénye miatt, havi 48 millió forintot kérne ugyanis.

Dzsudzsák Balázs jelen állapotában nem jelent erősítést a Vidinek
Nem találunk józan észérvet amellett, hogy miért lenne szüksége a 96-szoros válogatott labdarúgóra a BL-be igyekvő fehérvári csapatnak.

Csütörtökön aztán bejelentkezett a Baranya megyei első osztályban szereplő Thermal Spa Siklós FC is, amely egy Facebookon közzétett nyílt levélben csábítja Dzsudzsákot.

„Az a helyzet, hogy a csapatunknak égetően szüksége lenne egy jó ballábas játékosra, ráadásul pont egy szélsőre. Sokat gondolkodtunk, hogy kit is tudnánk erre a posztra leigazolni, de a közelben sajnos nem találtunk minden szempontból megfelelő játékost. És ekkor kerültél képbe te! Nincs csapatod, szabadon igazolható vagy és ráadásul pont azon a poszton játszol, ahova mi játékost keresünk. (Azt már csak zárójelben tesszük hozzá, hogy eddigi pályafutásod alapján biztosak vagyunk abban, hogy a mennyei megyei magas szintjét is eléred, tehát nem zsákbamacskát igazolnánk veled.)” – írták.

A Siklósnak lenne egy olyan ajánlata, amelynél a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Nekik sincs havi 48 millió forintjuk, de

  • Dzsudzsák együtt játszhatna a strandfoci-válogatottban is megfordult kapussal, Tasselmájer Adriánnal,
  • örökös belépőt kapna a siklósi termálfürdőbe,
  • hotelban lakhatna,
  • és szépek a lányok is, egyik-másik szebb, mint Zimány Linda – ők Z. L.-t írtak.

Mi segíteni szeretnénk neked! Ha eljössz hozzánk, akkor – ugye – lesz csapatod. Ha lesz csapatod, akkor – ugye – játékban leszel. (Az edzőnk megígérte, hogy állandó kezdőként léphetsz pályára, és lecserélni sem fog soha – ha csak ezt nem te magad kéred.) Ha játékban leszel, akkor – ugye – számíthatsz a válogatott meghívóra is. Ha pedig – újra – válogatott leszel, akkor ismét bekerülsz majd a nemzetközi futball körforgásába, és előbb-utóbb csak akad majd egy olyan csapat, aki hajlandó lesz kifizetni neked azt a havi 48 millió forintos fizetést…

Várják Dzsudzsák Balázs válaszát.

Nyitókép: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik