Foci

Hosszú eltiltás várhat a lefújás után Lazovicot letalpaló athénira

A magyar bajnok MOL Vidi FC óriási csatában maradt le végül a Bajnokok Ligája-csoportkörről, miután Athénban csak 1-1-es döntetlent játszott az AEK-kel. Közel volt pedig a bravúr, még a 98. percben is volt esély a győzelemre, amivel hosszabbításra menthette volna a meccset a fehérvári csapat.

Hatalmasat küzdött a Vidi, de kiesett a BL-ből
Óriási csatában játszott döntetlent a magyar bajnok Athénban.

Rendkívül feszült meccs volt, az utolsó pillanatokban ez a feszültség tört fel a játékosokból, a lefújást követően kisebb-nagyobb csoportok estek egymásnak. Ekkor történt, hogy a hazaiak horvát játékosa, Marko Livaja nem bírt magával, és a vita hevében nemes egyszerűséggel beletalpalt Danko Lazovicba. Azonnal repült a piros, ami azt jelentheti, hogy az AEK valószínűleg több meccsre is elveszíti a 25 éves támadóját az ősszel.

A MOL Vidi az Európa Liga főtábláján fogja folytatni.

Eredmény, Bajnokok Ligája, Play-off:

AEK Athén (görög)– Vidi FC 1-1 (0-0)
Athén, Olimpiai Stadion, 21:00, j.v.: Szymon Marciniak (lengyel)

AEK Athén: Barkasz – Bakakisz, Ikonomu, Lambropulosz, Hult – Galanopuloszz, Simoes – Lopes, Klonaridis (Ponce 62.), Mantalosz (Cosic 90.) – Livaja (Alef 84.)
Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, Nikolov (Pátkai 45.)  – Kovács I., M. Scsepovics – Lazovic

Gólszerző: Mantalosz 48. ill. Nego 57.
Piros lap: Lopes 81.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik