Foci

José Mourinho bohócot csinált magából a sajtótájékoztatón

Történelmi vereséget szenvedett hazai pályán, az Old Traffordon a Manchester United a Premier League harmadik fordulájában. José Mourinho csapata 3-0-ra kapott ki a hibátlan Tottenhamtól, ezzel pedig több negatív rekordot is beállított: többek között ez volt a portugál menedzser legsúlyosabb hazai veresége, illetve a Manchester 1992 óta először kapott ki kétszer a bajnokság első három meccsén.

Hármat vágott a Spurs az Old Traffordon
Megsemmisítő vereséget mért a Manchester Unitedre a Tottenham Hotspur.

A mérkőzés utáni interjúk során a hazaiak edzője tett róla, hogy mindenki az eredménnyel és vele foglalkozzon majd a következő bajnokiig. Mourinho már a lefújást követően is érdekes stílusban válaszolt, a sajtótájékoztatón viszont totálisan szétesett.

Nagyon jól dolgoztunk a héten, felkészültünk a meccsre, a játékosok minden dicséretet megérdemelnek. A félidőben vezethettünk volna kettővel, 2-0-ra, 3-1-re, de nem így történt. A második játékrész elején mi is éreztük, ők is érezték, hogy egy gól mindent megváltoztathat, ők lőttek kettőt, de a végét igazából a harmadik góljuk jelentette. Ha stratégiailag nézzük, nem kaptunk ki; ha taktikailag nézzük, nem kaptunk ki, de mégis vesztettünk

– mondta a portugál, aki szerint ha gólt lőnek 0-2-ig még bármi is megtörténhetett volna.

A manchesteri szurkolók szerinte vastapssal jutalmazták az erőfeszítéseiket, és nagyon hálás a közönségnek, hogy elismerik, mekkorát küzdöttek.

Nem voltunk gyengék fizikailag, nem fáradtunk el, egyszerűen csak a gólok megtörik az embert. Főleg hogy jól játszol, és mégsem nyersz, az aztán kimeritő.

– jelentette ki Mourinho.

A hivatalos sajtótájékoztatón aztán teljesen elszabadult az 55 éves edző, elmondta, hogy ő háromszor nyerte már meg a bajnokságot, azaz többször, mint a másik 19 edző (2) összesen, majd tiszteletet követelt.

Tudod mennyi lett a vége? 3-0. Tudod még mit jelent a hármas? Én három Premier League-et nyertem, többet, mint a többiek összeadva. Szóval egy kis tiszteletet! Tiszteletet, tiszteletet

Mourinho elviharzott, és a szavai után nem meglepő módon minden egyes újságíró hangosan kinevette, miközben távozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik