Foci

Hivatalos: méregdrága csatárt vett a Vidi

Korábban már beszámoltunk róla hétfőn, hogy a bosnyák Armin Hodzicot veheti meg klubrekordot jelentő összegért a MOL Vidi FC. Néhány órával cikkünk után pedig csakugyan bejelentette a magyar címvédő, hogy a csatár Székesfehérváron folytatja.

Dzsudzsák helyett 2 milliós bosnyákot vesz a Vidi
A fehérvári klub rekordigazolásra készül, ezzel egyszersmind be, még inkább leárazta a magyar válogatott csapatkapitányát.

A Dinamo Zagreb csatáráról azt írták a horvát lapok, hogy kétmillió euróért vált csapatot és mivel a két klub egyike sem tette közzé a kivásárlási árat, csak találgatni tudunk. A transfermarkt szerint 2,4 millióba került Hodzic játékjoga, így

valószínűleg valahol 2 és 2,4 millió közötti összegről van szó, amely klubrekordot jelent.

A MOL Vidi éppen Athén és a BL playoff visszavágó felé vette az irányt, így ha létrejön az üzlet, Hodzic már csak valamelyik európai kupa főtábláján lehet a fehérváriak segítségére.

Armin Hodzic:

A 23 éves bosnyák válogatott játékos a Zeljeznicarban nevelkedett és valamennyi bosnyák U-válogatottnak tagja volt. 2011-ben, 17 évesen leigazolta a Liverpool, de folyamatosan kölcsönadta a labdarúgót nevelőklubjának, majd 2014-ben szerződése lejártával átengedte a Dinamo Zagrebnak.

A horvát bajnokságban 81 bajnokin 37 gólt szerzett. A 2016–2017-es idényben a 18 gólos Futács Márkó (gólkirály) mögött 16 találattal harmadik lett a bajnokság góllövőlistáján.

Nyitókép: vidi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik