Foci

A Vidi védekezésétől tart az AEK Athén

Marinosz Uzunidisz, az AEK Athén vezetőedzője kedd esti sajtótájékoztatóján kiemelte: a Vidi FC az eddigi BL-találkozókon nagyon zártan védekezett. Legfontosabbnak éppen ezért azt tartja, hogy együttese megakadályozza, hogy a magyar bajnok továbbra is ezt a játékát játszhassa.

A Videoton nagyon jó csapat, nehéz neki gólt rúgni. Megpróbálunk koncentráltak lenni és minden részletre odafigyelni

– jelentette ki Uzunidisz, aki szerint két különböző stílusú gárda csap majd össze, és mindkettőnek 50 százalék esélyt ad a továbbjutásra.

Arra az újságírói kérdésre, jelent-e hátrányt a görög csapatnak, hogy náluk még nem kezdődött el a bajnokság, azt felelte, jobb lenne, ha nekik is több találkozó lenne a hátuk mögött, de hozzáfűzte, hogy szombaton náluk is elindul a bajnokság.

Anasztasziosz Bakaszetasz, az AEK játékosa kiemelte, hogy a Celtic Glasgow kiejtése után nagyon jó a hangulat az öltözőben, hiszen a skótok elleni két mérkőzésen mindenki a maximumot tudta kiadni magából.

Tiszteljük a Vidit, de megpróbálunk jó eredményt elérni Budapesten

– fogalmazott a válogatott labdarúgó, aki szerint mindannyiukban nagy most a bizonyítási vágy, mert nagyon szeretnének bejutni a BL csoportkörébe.

A Vidi FC szerdán 21 órától fogadja az AEK Athént az első mérkőzésen, a visszavágót pedig jövő kedden rendezik. A párharc győztese a Bajnokok Ligája, vesztese az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik