Foci

35 millió fontos igazolása nyert meccset az Evertonnak

Az angol bajnokság 2. fordulójában az Everton, a Leicester és a Tottenham is otthon nyert, a Bournemouth a West Ham vendégeként győzött.

Richarlison eléggé bekezdett a liverpooliaknál. A 21 éves brazil szélső a Wolverhampton elleni 2-2-es döntetlennél két gólt szerzett, szombaton, a Southmapton ellen pedig folytatta jó szereplését: a 31. percben, az addigra már egyszer eredményes Walcott beadását fejelte a kapuba. Mivel a Southampton csak szépíteni tudott, Richarlison gólja győzelmet ért.

Richarlison fejese:

A Tottenham továbbra is hibátlan, a londoniak az újonc Fulhamet verték a Wembley-ben. Lucas szépségdíjas gólja után még kiegyenlített a Fulham, azonban Trippier és Kane a második félidőben, három perc alatt eldöntötte a meccset a Spurs javára. A 25 éves Kane pályafutása 15. bajnoki meccsét játszotta augusztusban, és most először volt eredményes az utolsó nyári hónapban.

Lucas pazar tekerése:

A Leicester City 2-0-ra nyert a Wolverhampton ellen annak ellenére is, hogy Jamie Vardyt kiállították a 66. percben – a mérkőzés első találata egy látványos öngól volt. Bár a West Ham United Arnautovic tizenegyesből szerzett góljával vezetett, végül 2-1-re kikapott otthon a Bournemouth-tól.

Az öngól:

Eredmények – Premier League, 2. forduló

Tottenham Hotspur-Fulham 3-1 (1-0)
West Ham United-Bournemouth 1-2 (1-0)
Everton-Southampton 2-1 (2-0)
Leicester City-Wolwerhampton Wanderers 2-0 (2-0)

Nyitókép: Lindsey PARNABY / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik