Foci

A Diósgyőr játékosa segített a klubjának csatárt igazolni

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK bejelentette Branko Mihajlovics szerződtetését. A 27 éves szerb csatár a klub honlapján azt a kulisszatitkot is elárulta, hogy régi-új csapattársa, Dusan Brkovics segített meghoznia ezt a döntést.

Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek. Tajti József sportigazgató vonzó jövőképet vázolt fel, úgy gondolom, a jövőm szempontjából is előnyös, ha az NB I-ben olyan teljesítményt nyújtok, amire felfigyelnek. Amikor tudomást szereztem a DVTK érdeklődéséről, egyből tárcsáztam egykori csapattársam, Dusan Brkovics számát. Ugyan több ajánlat közül választhattam, ő olyan sok szépet mesélt, hogy ezek után már csak a szerződés részleteiben kellett megegyeznünk. A magyar labdarúgást közelről nem ismerem, de játszottam már az FTC ellen felkészülési meccsen, illetve a Partizan Beograd utánpótlásában együtt nevelkedtem a Scsepovics testvérekkel. A feleségem és két fiam hamarosan követ Miskolcra, ha találtam albérletet, igaz, most nem ez a legfontosabb feladatom, hanem szeretnék minél gyorsabban beilleszkedni a csapatba, és megmutatni a szurkolóknak, mire vagyok képes.

– idézi a támadót a klub honlapja.

A 27 esztendős szerb csatár Belgrádban született, a Partizan Beograd utánpótlásában nevelkedett, majd bemutatkozása évében bajnok is lett a csapattal. Több klubba is kölcsönadták, majd az izraeli Hapoel Kfar Sabában és a Hapoel Akkóban futballozott, mindkét csapattal feljutott az élvonalba. Legutóbb a Hapoel Petah-Tikvában játszott.

Nyitókép: dvtk.eu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik