Foci

Nemcsak fontos, de nagyon látványos is volt a Vidi-védő gólja

Döntetlennel hangolt a Mol Vidi FC a Malmö elleni BL-selejtező visszavágójára, miután a felcsúti Pancho Arénában 1-1-re végzett a Lokival.

A tavalyi idény felfedezettje, a 22 éves Varga Kevin szerzett vezetést a Debrecennek, a tavaly négy gólig jutó szélső idén először volt eredményes.

Varga Kevin gólja a Vidi ellen

Elsült az év felfedezettjének lába a bajnok ellen!Varga Kevin bombagóllal szerzett vezetést a DVSC-nek a Vidi albérletében. Élő közvetítés: http://bit.ly/2vzmXAD

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 10., péntek

Az egyenlítésre a 91. percig kellett várni, ekkor Tamás Krisztián lőtt gyönyörű gólt a bal felsőbe, ezzel mentett pontot a címvédő.

Tamás Krisztián bombája

Felemásra sikeredett a Vidi főpróbája a Malmö elleni BL-selejtező visszavágó előtt, de a balhátvéd, Tamás Krisztián bombája bármely stadionban megállja a helyét. Ez a hatalmas löket 1 pontot ért végül. A "gólörömöt" érdemes megnézni… ha felfedezik. :)

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 10., péntek

A meccs után a hazaiak edzője, Marko Nikolic a pocsék állapotban lévő pályát emlegette (“Gyakorlatilag eltűnt róla a fű”), majd sajnálkozott egy sort, hogy ilyen kevés néző ment ki (1446). Kollégája, Herczeg András pedig azért volt bosszús, mert három perc hiányzott ahhoz, hogy mindhárom pontot bezsebeljék.

A döntetlennel mindkét csapat veretlen maradt, a Vidinek 5, a Debrecennek 8 pontja van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik