Foci

Ilyet még nem láttunk: elővarázsolták a spanyol csapat új igazolását

Santi Cazorla a poklok poklát járta meg, most újra a Villarrealban focizhat.

Kezeket le: a nyár egyik legfontosabb híre, hogy a spanyol élvonalban szereplő Villarreal leigazolta Santi Cazorlát. A 33 éves, kétszeres Európa-bajnok középpályás korábban már szép éveket töltött el a csapatnál, majd megjárta a Málagát, az Arsenalt, a szerződése lejárt, így visszatért a Villarrealhoz, ahol csütörtökön mutatták be.

De hogy! Egy bűvész varázsolta elő Cazorlát.

Egyébként valahol már az varázslat, hogy Cazorla újra játszhat. Amikor az Arsenalba érkezett, hamar kulcsjátékos lett és a szurkolók is kedvelték, azonban a 2015-16-os szezontól kezdve állandóan sérülések hátráltatták. A legsúlyosabb az volt, mikor 2016 októberében Achilles-ínsérülést szenvedett, amely után több műtéten is átesett, az egyiknél pedig elkapott egy fertőzést, a műtéti heg nem akart begyógyulni, üszkösödött a lába. Komolyan felmerült annak a lehetősége, hogy amputálni kell a végtagot. Végül a karjáról vettek bőrt, azt varrták az Achillese köré – a tetoválása egy része is a lábára került.

Kis híján amputálni kellett az Arsenal Európa-bajnok játékosának lábát
Santi Cazorla hihetetlen történetet osztott meg sérüléséről.

A szerződése lejárta után egy ideig az Alavés utánpótlás-csapataival készült, majd csatlakozott a Villarrealhoz, amely szerződést ajánlott neki. Egy felkészülési mérkőzésen már játszott is, 636 nap után lépett ismét pályára.

A Villarreal az előző szezonban az ötödik helyen végzett a spanyol bajnokságban, így ott lesz az Európa Liga csoportkörében is.

Nyitókép: Quality Sport Images/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik