Foci

Nem akarnak kánikulában játszani a csapatok, csúszik az NB I-es meccs kezdése

Vasárnap a tervezett 17 helyett 19 órakor kezdődik a Mezőkövesd Zsóry FC-Budapest Honvéd mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint a két klub közösen kérte a kétórás halasztást a várható nagy hőségre hivatkozva, a versenybizottság pedig jóváhagyta a változtatást. Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője a Paks elleni, múlt heti győzelem után fakadt ki a Nemzeti Sportnak, amiért a csapatának nagy hőségben kellett játszania.

Nem igaz, hogy valaki már nem gondolja át, hogy nyáron, augusztusban nem öt vagy hat órakor, hanem nyolc-kilenc órakor kellene mérkőzést rendezni. Valószínűleg élvezetesebbek lennének a meccsek, mert a labdarúgók is frissebben, jobb állapotban tudnának játszani. Ezt át kellene gondolniuk azoknak, akik ezért felelősek

mondta akkor Supka, a jelek szerint célba ért az üzenet, még ha nem is este 8-9-kor lesz majd a meccs.

A kispestiek száz százalékos teljesítménnyel csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak az éllovas Ferencváros mögé a második helyre, míg a mezőkövesdiek szintén veretlenek, de csak két találkozót játszottak, mert múlt héten a címvédő MOL Vidi FC elleni összecsapásukat elhalasztották a rivális Bajnokok Ligája-szereplése miatt.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik