Foci

Az egyik Barca-játékos érkezése napjától fizet Messinek és Suáreznek

A védő Yerry Mina volt a kolumbiai válogatott hőse az oroszországi világbajnokságon, a 23 éves játékos három gólt is szerzett a tornán, ebből egy továbbjutást ért, egyel pedig hosszabbításra mentette az angolok elleni nyolcaddöntőt – amit aztán Kolumbia tizenegyesekkel elveszített.

A világbajnokság felfedezettje egy középhátvéd
Télen jóformán körberöhögték a Barcelonát, amiért egy szinte ismeretlen játékost igazoltak Javier Mascherano pótlására. Yerri Mina a vébén mutatta meg, mire képes.

Mina 2018 januárjában, a brazil Palmeirastól érkezett a Barcelonához 11,8 millió euróért, azonban összesen csak hat meccsen jutott szóhoz, így mostanában a jövőjéről kérdezgetik folyton. Legutóbb a Mundo Deportivo is így tett, a védő pedig azt mondta, nem látja tisztán a jövőjét, de egyelőre nyugodt, a lehető legjobb döntést szeretné meghozni.

A kissé sablonos nyilatkozat mellett azonban elmondott egy érdekességet is. Azt is, hogy miért fizet érkezése napja óta 50 eurót Lionel Messinek és Luis Suáreznek.

Gondoltam, hogy eleinte fogadásokkal dobom fel a hangulatot és kihívtam Messit és Suárezt, hogy ki is lövi jobban a szabadrúgásokat. Mire észbe kaptam, már naponta 50 euróm az övék volt. Gondoltam is, hogy én fizetem a srácoknak a mindennapi bevásárlást. Az igazság az, hogy mindketten szörnyetegek, oda rúgják a labdát, ahová akarják. Fantasztikus emberek és varázslók a pályán

– mondta Mina a Mundo Deportivónak.

Nyitókép: Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik