Foci

Nem a Vidié lesz a Sóstói Stadion

Székesfehérvár rendkívüli közgyűlése július 27-én úgy döntött, hogy az új Sóstói Stadion üzemeltetője a Városfejlesztési Kft., a stadion bérlője pedig a MOL Vidi FC lesz. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere elmondta, lesznek olyan helyiségek, amelyeket az önkormányzat fog használni, ilyen a Sóstó természetvédelmi övezethez tartozó, fontos fejlesztésként megjelenő látogatóközpont az ahhoz kapcsolódó valamennyi szociális blokkal.

A város fogja üzemeltetni – illetve az ehhez kapcsolódó szakmai partnert megtalálni – a stadionban lévő pubot és büférendszert is. Az ehhez kapcsolódó kiadások és bevételek is az önkormányzathoz kerülnek. A második helységcsoportot a Mol Vidi FC használja majd, ide tartozik a múzeum, a VidiShop, az öltözők és azok az irodahelyiségek, amelyeket piaci alapon vett bérbe a klub.

– írja az NB I címvédője hivatalos honlapján.

Olyan köztes helyiségek is vannak, amelyeket meccsnapokon vesz bérbe a klub, egyéb napokon pedig az önkormányzat hasznosít. A Mol Vidi a bérlésre pályázatott nyújtott be, s minden követelménynek megfelelt.

Kiemelt fotó: vidi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik