Foci

Karius megint bénázott, az elsőt megúszta, a másodikat már nem

Ahogy a Manchester United, úgy a Liverpool is az Egyesült Államokban játszik felkészülési meccseket, és a Bajnokok Tornáján magyar idő szerint hétfő hajnalban a Borussia Dortmund volt az ellenfele.

A BL-döntős Livepoolból Mohamed Szalah és Sadio Mané csak a lelátóról követte az eseményeket, mivel a világbajnokság miatt csak pénteken kezdték el a felkészülést.

A meccsen a Real ellen kijevi finálé tragikus hőse, Loris Karius volt a Pool kapusa, aki a meccs elején elkövetett egy nagy hibát, a kapuból messze kifutva próbált meg tisztázni, de az ellenfélnek passzolta a labdát, szerencséjére Maximilian Philipp nem tudott az üres kapuba betalálni.

A meccsen a Liverpool vezetett Virgil van Dijk révén, aki teljesen üresen maradt egy szöglet után. A Dortmund a második félidőben egyenlített egy olyan tizenegyesből, amit lehet, hogy kosárlabdában támadó szabálytalanságnak ítélnek, hiszen Christian Pulisic simán belerohant a védőkbe.

Mindenesetre az amerikai közönség nagy örömére a helyi hős értékesítette a büntetőt, majd a hajrában akcióból is betalált, és volt egy gólpassza is, mert Karius az ő lövése után bénázta a labdát Jacob Bruun Larsen elé.

A 3-1-es vereség után Karius az Instagram-oldalán üzent azoknak, akik kritizálják és örömüket lelik a bakijai miatt.

Az biztos, hogy a BL-döntő egy hatalmas teher lesz a számára, és jó ideig akármit csinál, a legtöbb drukkernek sajnos ez fog először beugrani a neve hallatán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik