Foci

Stieber válogatott formában játszik hetek óta

A Stieber Zoltánnal és Wayne Rooney-val felálló DC United az Atlanta vendége volt az MLS, vagyis az amerikai bajnokság legutóbbi játéknapján.

Mindössze nyolc perc telt el a meccsből, amikor Stieber fejezte be a DC United kontráját, ballal okosan csavart a jobb sarokba.

00.27-nél látható a magyar légiós gólja:

A folytatás a hazaiak gólkirályjelöljéről, a venezuelai Jozef Martínezről szólt, aki előbb egy szabálytalannak tűnő góllal egyenlített (a felugrásnál elég keményen eltalálta a vendégek kapusát), majd a második félidőben még kétszer betalált, így szinte egyedül nyerte meg a meccset. Martínez 22 gólnál jár, úgyhogy jó esélye van arra, hogy rekorder legyen az MLS-ben, ahol eddig 27 gólnál senki nem szerzett többet egy idényben.

Ami viszont számunkra fontosabb, Stieber utóbbi öt meccsén két gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki.

Nikolics Nemanja szintén eredményes volt, a tavalyi gólkirály a Toronto ellen egyenlített, de a gólja nem ért pontot a Chicagónak, mert a kanadaiak végül 2-1-re győztek.

2.20-nál látható a gólja:

Nikolics 10 gólnál jár 20 meccsen, és ha Martínezt nem is érheti utol, Zlatan Ibrahimovicot még befoghatja, mert az LA Galaxy sztárja csak két góllal szerzett többet nála.

Ez a mostani Ibra-gól:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik