Foci

Még ki sem hűlt Pintér helye, mindenki a felcsúti kispadról beszél

Korábban megírtuk, hogy nagy meglepetésre menesztette vezetőedzőjét, a korábbi szövetségi kapitány Pintér Attilát a felcsúti Puskás Akadémia – a Magyar Kupa-döntő és az NB I középmezőnye sem volt elég ahhoz, hogy megtartsa állását a szókimondó szakember.

Pintér Attila legemlékezetesebb nyilatkozatai felcsúti edzőként
A magyar Maradona a Puskás Akadémiában futballozott, a csapat pedig, ha csak kicsiben is, de azt játszotta, mint a Barcelona. Ja, és a játékvezetők mindig az ő kárukra tévedtek.

A találgatás még aznap megindult, a legesélyesebb jelöltnek az ugyancsak korábbi kapitány, Bernd Storckot tartják. Az 55 éves német edző sokszor járt magyarországi ténykedése során a felcsúti VIP-ben, tisztában van a magyar labdarúgással.

De nem csak ő az esélyes állítólag az áhított kispadra: ha nem csal a Nemzeti Sport információja, a DVTK-tól az idény közben menesztett Bódog Tamás (azóta már cáfolta a híreszteléseket) és a Balmazújvárossal drámai körülmények között kieső Horváth Ferenc is jelölt. A sportlap szerint még esélyes a Videotonnal 2015-ben bajnok Joan Carillo és a DAC jelenlegi edzője, Marco Rossi is.

Horváth Ferenc: Jó lenne tiszta focit játszani Magyarországon
A Balmazújváros edzője a tartalékosan felálló Videotont marasztalta el, amiért beleszólt a kiesés elleni harcba.

Közben Pintér jövőjéről azt írják, az 52 éves edző visszatérhet korábbi sikerei színhelyére, és 2013-as bajnoki címe után visszatérhet Győrbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik