Foci

A Real kapusa állítólag meg akarta ütni Zidane-t, mert nem őt rakta a kezdőbe

Elég erős sztori jelent meg a spanyol médiában. Cristóbal Soria sportújságíró egy televíziós műsorban beszélt arról, hogy

Kiko Casilla, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa meg akarta ütni Zinédine Zidane vezetőedző, amiért a francia inkább a saját fiát, Luca Zidane-t nevezte a kezdőbe a Villarreal elleni, májusi bajnokin (2-2).

Soria azt mondta, az ok az volt, hogy a 31 éves hálóőrnek így nem aktiválódott egy 600 ezer eurós bónusz a szerződésében. Ez volt a bajnokság utolsó fordulója, Kiko Casilla pedig összesen tíz mérkőzésen lépett pályára az idényben, mindegyiken kezdőként.

A madridi As azt írja, hogy Casilla oldaláról szinte azonnal érkezett a cáfolat. Azt írták: Zidane elmondta, a keretből egyedül a fia nem játszott még a szezonban, így őt küldené pályára, amit Kiko Casilla megértett és elfogadott. A bónuszról is azt mondták, ez az egy mérkőzés kevés lett volna hozzá, hogy érvénybe lépjen.

Zinédine Zidane-nal kapcsolatban az is friss hír, hogy a britek tudni vélik a távozása okát, állítólag összekülönbözött Floréntino Pérez klubelnökkel az átigazolásokról. A francia múlt csütörtökön, pár nappal a zsinórban harmadszor is megnyert Bajnokok Ligáját követően jelentette be, hogy távozik a Realtól.

Nyitókép: GERARD JULIEN / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik