Foci

Ukrajnából erősítene José Mourinho

Angol sajtóértesülések szerint még ezen a héten aláír a Manchester Unitedhez Fred. A Sahhtar Doneck középpályása Liverpoolban játszott felkészülési mérkőzést vasárnap, amelyen Brazília 2-0-ra verte Horvátországot.

Neymar góllal tért vissza
A világ legdrágább csatárát már nagyon várták vissza a brazil válogatottba, megmutatta, miért.

Mivel Manchester nagyon közel van, könnyen elintézhetik az orvosi vizsgálatokat és a papírmunkát még a világbajnokság előtt.

Amikor ilyen történik – és elkerülhetetle, hogy néha megtörténjen – a játékosok hozzánk fordulnak tanácsért. Ők is minél hamarabb szeretnék lezárni a klubfutballal kapcsolatos ügyeiket, hogy koncentrálhassanak a válogatottra.

– mondta Tite, a brazilok szövetségi kapitány a vasárnapi meccs után, hozzá téve, hogy ha egy csapat menedzsere lenne, ő is kérvényezné Fred szerződtetését.

Ezek után nem lenne meglepő, hogyha a napokban bejelentenék a 25 éves középpályást az Old Traffordon. A BBC beszámolója szerint 52 millió fontot fizet majd a Manchester United a 2013 óta Ukrajnában futballozó Fredért, aki így a Vörös Ördögök első nyári szerzeménye lenne. A brazil szövetség egyébként is arra kérte a válogatott tagjait: még a vébé előtt rendezzék a jövőjüket klubjaikban.

Brazília Costa Ricával, Svájccal és Szerbiával került egy csoportba a világbajnokságon.

Kiemelt fotó: Matteo Ciambelli/NurPhoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik