Foci

Cristiano Ronaldo már tudja, mihez kezd a karrierje után

A Jugonesnek beszélt a Bajnokok Ligája-döntő előtt a Real Madrid ötszörös aranylabdás szupersztárja, Cristiano Ronaldo. Többek között szó esett arról is, hogy ha egyszer visszavonul, mivel szeretne foglalkozni, illetve a gólőröméről és édesanyjáról is beszélt.

Ronaldo elmesélte, hogy egyszer a rendőrök felfegyverkezve szállták meg a hajóját. A nyomozást az adóügyei miatt rendelték el, a játékos viszont nagyon magára vette, hogy valósággal betörtek hozzá. Nem érti, miért tették ezt vele, és hiába nem mindig mutatja ki, azért ezek az esetek nagyon fájnak neki – főleg, ha a kisfia is szemtanúja az eseményeknek.

Azt is megtudhattuk, hogy anyukája nem szereti még a fia meccseit sem megnézi, de mivel az egész család ott lesz Kijevben, ő is ott lesz.

Édesanyám rengeteget szenved, nehezen bírja idegekkel, de ő is ott lesz a BL-döntőn. Majd bevesz valamit, hogy megnyugodjon, és megnézi a meccset. Amúgy a többi meccsemet sem nézi, inkább elmegy helyette egyet sétálni

– mondta Ronaldo.

A 33 éves futballista már a karrieje utáni életre is gondol, de ahelyett, hogy a nyugdíjasok nyugodt életét élné, új fába vágná a fejszéjét.

A foci után színészkedni szeretnék. Sokat gyakoroltam már, több reklámban is szerepeltem. Nyilván, tudom, hol a helyem, 42 évesen az ember előképzettség nélkül nem lesz főszereplő, de azért lehetek még hasznos

– jelentette ki a portugál, amivel akkor azzal a lendülettel be is indíthatta a hollywoodi pletykákat.

A gólöröméről még a végén elmondta, a nők szeretik, amikor leveszi a mezét, a barátnője szerint pedig borzasztóan jól néz ki, szóval folytatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik