Foci

Griezmann könnyekig hatódott Torres szavain

Fernando Torres búcsúmérkőzése nem csak a két gólt szerző csatár számára marad majd emlékezetes. A mérkőzésen csapatkapitányként szereplő támadó ugyanis úgy vígasztalta társát, Antoine Griezmannt, hogy a francia játékos a könnyeivel küszködött.

Fernando Torres duplázott a búcsúmeccsén
A klub is remek gesztussal búcsúzott legendás csatárától, ám az Eibar belerondított az ünneplésbe.

A mérkőzésen ugyanis az Atlético Madrid szurkolóinak egy csoportja kifütyülte Griezmannt – vélhetően azért, mert szerintük a csatár átigazol majd az FC Barcelonába. Arról egyelőre nincs hír, hogy csakugyan klubot vált-e a francia, de a jelek szerint nem esett jól neki a drukkerek reakciója.

Látta ezt Torres is és jó csapatkapitány módjára a csapattárs segítségére sietett. Az El Día Después videója megörökítette a jelenetet, amely után Griezmann a szemét törölgette.

Senki sem fog szemrehányást tenni

– mondta állítólag a spanyol támadó.

Torres számára egyébként nem ismeretlen az ilyesfajta felhajtás, amikor 2011-ben beadta átigazolási kérelmét, hogy a Liverpoolból a Chelsea-be szerződjön, a Vörösök szurkolói is kitettek magukért. Ha valaki, ő aztán tudja milyen, amikor mindenki erről cikkezik és a drukkerekkel fasírtban van az ember. Talán éppen ezért hatódott meg Griezmann is.

A francia csatár egyébként azt ígérte, hogy még a világbajnokság előtt tudatja mindenkivel, hogy hol folytatja a karrierjét.

Fotó: GABRIEL BOUYS/ AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik