Foci

Megszületett az egyezség Griezmann átigazolásáról

A katalán Sport beszámolója szerint a régóta húzódó Antoine Griezmann-saga a végéhez közelít. Ez annak köszönhető, hogy a lap szerint megegyezett a francia csatár vételáról az Atlético Madrid és az FC Barcelona. A katalánok szerint pofonegyszerű a megoldás:

a trükk az, hogy Griezmann szerződése szerint most még 200 millió az ár, júliusban azonban a felére csökken. A két klub így 115 millióban egyezett meg, amely 120-ra is növekedhet még.

Ez mind szép és jó, csakhogy a Matracosok mindent tagadnak, a klub elnöke épp a napokban fakadt ki, amiért a Barcelona nem hagyja békén a klubot és a francia játékost.

Az Atlético Madridnak elege van a Barcelonából
Olyan erőszakosan nyomulnak a katalánok Griezmann szignójáért, hogy a klub oldalán írásban panaszkodott az egyesület elnöke.

Maga Griezmann úgy fogalmazott, hogy még a nyári világbajnokság előtt döntést akar hozni jövőjét illetően, hogy ne zavarják meg a válogatottban. A katalánok azonban biztosak megszerzésében, azóta sem kapta meg senki a hetes mezszámot, melyet a jövendőbeli szerzeménynek tettek félre, aki öt évre írhat alá, ha rábólint a Barca ajánlatára.

 

Az AS cikke szerint egyébként a spanyol bajnok is minél előbb szeretné nyélbe ütni az üzletet, hogy megelőzzék az egész nyáron át húzódó szappanoperát. Minden bizonnyal az Európa Liga döntője után előáll a farbával Griezmann, addig marad a találgatás.

Kiemelt fotó: Fotó: Europress/Anadolu Agency/Burak Akbulut

Ajánlott videó

Olvasói sztorik