Foci

Az Atlético Madridnak elege van a Barcelonából

Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético Madrid elnöke közleményben fejezte ki elégedetlenségét az FC Barcelonával szemben, miután a katalánok nyíltan céloztak arra, hogy Antoine Griezmann nyáron átigazol hozzájuk.

A vezető a madridi klub honlapján publikált egy írást, amely lényegében azt boncolgatja, mennyire elegük van a Barcelonából. Különösen azt nehezményzte a Matracosok elnöke, hogy az Európa Liga döntője előtt néhány nappal elvonják játékosuk figyelmét.

Ez teljes tiszteletlenség az Atlético Madriddal és a szurkolóival szemben. A klub álláspontja Griezmann-ügyben egyértelmű, és erről már több alkalommal félreérthetetlen nyilatkoztunk. Soha nem tárgyaltunk Griezmannról, és ez nem is áll szándékunkban

– emelte ki Marín, kiemelve, hogy néhány hónappal ezelőtt ezt személyesen is elmondta Josep Maria Bartomeunak, a Barcelona elnökének.

Arra is figyelmeztette katalán kollégáját a sportvezető, hogy amennyiben a szezon hajrájában nyomást gyakorolnak a francia játékosra, aki ennek hatására a távozás mellett dönt, sportszerűtlen viselkedésük miatt kártérítésre kötelezi őket.

A spanyol sajtó a napokban arról számolt be, hogy a Barcelona a nyáron hajlandó kifizetni Griezmann 100 millió eurós (31,5 milliárd forintos) kivásárlási árát. A 27 éves francia támadót négy évvel ezelőtt igazolta le az Atlético, a szerződése 2022-ig érvényes. Griezmann kulcsembernek számít abban a spanyol együttesben, amely jövő szerdán Lyonban, az Európa Liga döntőjében találkozik az Olympique Marseille csapatával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik