Foci

Bocsánatot kért a játékosát porig alázó magyar fociedző

Írtunk róla, hogy a Nyíregyháza – Siófok NB II-es focimeccs után a vendégek vezetőedzője, Varga Attila elég feldúltan nyilatkozott egyik játékosáról, Lorentz Mártonról.

Nálam végleg elvágta magát. Holnap jelentkezik az U19-eseknél, ott fog edzeni. Amíg én vagyok a Siófok edzője, egyetlen percet sem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Ez volt az utolsó csepp a pohárban

– mondta indulatosan Varga a 91. percben kapott góllal 1-0-ra elveszített bajnokit követően.

Varga Attila interjú közben száműzte játékosát a csapatból

Szinte példátlan edzői kirohanás az NB II-ben: Varga Attila, a Siófok edzője interjú közben nevezte meg és száműzte csapatából a 91. percben nagyot hibázó játékosát. „Végérvényesen elvágta magát.”

Közzétette: M4Sport – 2018. május 3.

Megkerestük a klubot, mit szólnak a történtekhez. Mihalecz István sportigazgató levélben azt válaszolta, természetesen nem értettek egyet az edző szavaival, vannak is következményei a történteknek, de hogy mi, az házon belül marad. Közben pedig kiadtak egy közleményt is, ebben Varga Attila elnézést kért.

Először is nagyon sajnálom a tegnap történteket, elhamarkodottan, forró fejjel, meggondolatlanul nyilatkoztam megbántva ezzel játékosomat, Lorentz Mártont! Én is ember vagyok, hibáztam! Van még mit tanulnom fiatal edzőként, megbánva a történteket a jövőben higgadtabbnak kell lennem! Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, akit érzékenyen érintett a nyilatkozat, természetesen egyetértek és elfogadom a kritikákat! De legfőképpen Lorentz Mártontól szeretnék elnézést kérni, mert ezt az öltözőben kellett volna emberi módon elintéznem!

A közleményben az is szerepel, hogy a játékos a felnőttkeret tagja marad.

Varga Attila a 11. fordulóban vette át az akkor kiesőhelyen álló Siófok irányítását, a csapat jelenleg a 11. Öt forduló van hátra az NB II-ből, a siófokiak öt ponttal állnak a kiesőzóna előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik