Foci

Vitatták a piros lapot, pedig 10 öltéssel varrták össze a Juve-sztár lábát

Nagyon úgy néz ki, hogy hiába ünnepelt Nápoly hatalmas elánnál, miután az aranylábúak bevették a Juve stadionját, marad a status quo Itáliában, mivel a déliek a hétvégi fordulóban csúnyán elhasaltak Firenzében.

Lemosták a Napolit Firenzében, eldőlhetett az olasz bajnokság
Diego Simeone fia hármat vágott a nápolyiaknak, a Juventus meg dörzsöli a tenyerét.

A Juventus így ismét négy pont előnnyel vezet, és a hátralévő három fordulóban elég két ellenfelét legyőznie, hogy sorozatban hetedszer csípje meg a scudettót.

A Juve a következő körben Nagy Ádám csapatát, a Bolognát fogadja, de egyelőre nem tudni, Mario Mandzukic játszhat-e azon a találkozón.

A horvát támadó kulcsfigura volt a hétvégi, Inter elleni rangadón, mivel őt taposta meg piros lapot érően Matias Vecino, az Inter uruguayi légiósa.

Az eset érdekessége, hogy Daniele Orsato játékvezető először csak sárga lapot mutatott fel Vecinónak, majd videón visszanézte az esetet, és utána osztotta ki a pirosat.

Az Inter-játékosok hevesen reklamáltak az ítélet miatt, és a szurkolói fórumokon azóta is megy a vita, nem volt-e túl erős ítélet a kiállítás.

Nos, ha megnézzük Mandzukic lábát és a sérülésről készült képet, akkor azt mondhatjuk, hogy egyáltalán nem.

Mandzukic lába a tegnapi belépőt követően.

Közzétette: Il Nostro Calcio – 2018. április 29.

Mandzukic egyébként a pályán maradt a durva belépő után, és csak a 66. percben cserélte őt le edzője, Massimiliano Allegri.

Azóta pedig kiderült, hogy a csúnya sebet tíz öltéssel kellett összevarrni.

Lehetett volna egy kiállítás a Juve oldalán is, de Orsato nem adta oda a második sárgát Miralem Pjanicnak, pedig a bosnyák középpályás ezért a mozdulatért simán megérdemelte volna.

Amíg a Juve nagy lépést tett az aranyérem felé, az Inter ezzel a vereséggel könnyen lehet, hogy lemondhat a BL-indulásról, mivel négy pont a hátránya a két római csapat mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik