Foci

Seedorf pazar mozdulatát tátott szájjal lesték a játékosai

Clarence Seedorf fantasztikus pályafutást tudhat maga mögött, az Ajaxból induló holland középpályás megfordult a Sampdoriában, a Real Madridban, az Interben, a Milanban és a Botafogóban is.

Ő az első és eddig egyetlen játékos a Bajnokok Ligája történetében, aki három klubbal, az Ajaxszal (1995), a Real Madriddal (1998) és a Milannal is (2003, 2007) Európa csúcsára ért.

A korábbi 87-szeres holland válogatott jelenleg nap mint nap szembesül az edzői szakma nehézségeivel, és azon ügyködik, hogy benntartsa a spanyol élvonalban a Deportivo La Corunát. Az elmúlt két mérkőzést látva némi remény még van a bravúrra, mivel a Depor a Malagát és a Bilbaót is legyőzte, ezáltal pedig öt pontra csökkentette a hátrányát a Levantéval szemben.

A Bilbao elleni meccsen Seedorf tett róla, hogy beszéljenek róla, egy magasról aláhulló labdát nagyon finom mozdulattal szelídített meg, megvillantva ezzel technikai tudását.

A kispadon ülők reakciója is vicces, meg az is, ahogy Seeedorf mosolyog, mintha azt üzenné, látjátok, így kell ezt csinálni.

Aki nem emlékszik arra, hogy a Professzor milyen is volt fénykorában, az kattintson a videóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik