Foci

Simán nyert a Ferencváros

Hazai pályán könnyedén nyert 3-0-ra a Ferencváros az NB I. 25. fordulójában szombaton a Mezőkövesd ellen. Az első fél órában kicsit dadogott a játék, azonban a 32. percben Leandro remek labdával ugratta ki Böde Dánielt, aki higgadtan a vendégek kapujába gurított.

Fordulás után nagyon gyorsan gólt lőtt a Fradi, egy felívelt labdát Böde csúsztatott meg, a kapufán csattanó labdára azonban Varga Roland érkezett a legjobb ütemben. Nehezen emésztette meg a meccs alakulását a Mezőkövesd, több durva belépővel tördelték az ellenfél játékát, Iszlai Bence becsúszásakor pedig Solymosi Péter jóindulatán múlt, hogy nem fogyatkoztak meg a vendégek.

A kegyelemdöfést Dejan Georgijevic vitte be egy perccel azután, hogy beállt. A 88. percben Joseph Paintsil váltott ritmust, a jól elmozgó Nagy Dominiket földre vitték a mezőkövesdiek, a kicsorgó labdát viszont a szerb csatár bebombázta.

Győzelmével egyedül áll a tabella élén Thomas Doll csapata, így a Videotonnak mindenképp le kell győznie az Újpestet, hogy tartsa a lépést a zöld-fehérekkel.

Végeredmény – NB I, 25. forduló

Ferencváros – Mezőkövesd 3-0 (1-0)
Gólszerző: Böde 32., Varga 50., Georgijevic 88.

Kiemelt fotó: Illyés Tibor/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik