Foci

Bulgária megcsinálta: Felcsúton legyőzte Kazahsztánt

A kazah válogatott pénteken 3-2-re nyert a mieink ellen a Groupama Arénában, hétfőn pedig ismét Magyarországon lépett pályára. A Felcsúton rendezett felkészülési mérkőzésen Sztanimir Sztoilov szövetségi kapitány saját hazája legjobbjai, vagyis Bulgária ellen meccselt.

Ivelin Popov tizenegyesével már az első félidőben vezetést szereztek a bolgárok, de Jerkebulan Tungisbajev a második félidőben egyenlíteni tudott. Úgy tűnt ez marad a végeredmény, ám a 95. percben Nikolaj Bodurv megszerezte a győztes gólt Bulgáriának. Érdekesség, hogy legutóbb 2013-ban találkzott egymással a két csapat, akkor is 2-1-re kapott ki Kazahsztán.

A nap rangadóján a világbajnokságról lemaradó hollandok simán verték Portugáliát idegenben. Már félidőben három gólt lőtt Ronald Koeman csapata, fordulás után negyed órával pedig João Cancelo begyűjtötte második sárga lapját, így lényegében eldőlt a mérkőzés.

Albániában egyetlen gól is elég volt Norvégiának a győzelemhez, a magyar csapat Nemzetek Ligája-ellenfele, Finnország viszont ötig meg sem állt Málta ellen.

Eredmények – felkészülési mérkőzések

Bulgária – Kazahsztán 2-1
Albánia – Norvégia 0-1
Finnország – Málta 5-0
Portugália – Hollandia 0-3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik