Foci

Látványos gólfesztivált rendeztek a legendák – videó

A nemzetközi barátságos mérkőzések miatti szünetet Liverpoolban megpróbálták okosan kihasználni: meghívták a Bayern München legendáit, hogy a Vörösök korábbi kedvenceivel meccseljenek. Az eladott jegyekből befolyt ár természetesen jótékony célt szolgált, de nem csak ezért volt érdemes kilátogatni a találkozóra.

A mérkőzésen hazai oldalon Steven Gerrard és Jamie Carragher mellett jóval régebbi kedvencek is felbukkantak, mint Ian Rush, vagy John Aldridge. Túloldalon Zé Roberto, Daniel van Buyten, Roy Makaay vagy éppen magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus kapott lehetőséget.

A legkülönlegesebb vendég azonban Xabi Alonso volt, aki mindkét csapatban maradandót alkotott, így az első félidőben a hazai, míg fordulás után a vendég együttes mezét húzta magára.

A két csapat kerete itt látható:

Az eredmény néhány gyönyörű gól és rengeteg mosolygós arc lett, a találkozó pedig 5-5-tel ért véget. Aki korábban bármelyik csapatért, vagy játékosért rajongott, biztosan fülig érő szájjal nézi végig az összefoglalót:

Kiemelt fotó: liverpoolfc.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik