Foci

Thomas Doll: Nem téma számomra Hamburg

A Bayern München ellen elszenvedett 6-0-s vereséget követően kirúgták Bernd Hollerbachot, a Hamburg labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, aki mindössze 49 napig irányította a kiesés elől menekülő együttest. A klub 1919-es alapítása óta sosem esett ki az élvonalból.

Amikor nagy a baj Hamburgban, akkor mindig bedobják a német lapok Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzőjének nevét. Most sem volt ez másképp, a Bild említette, hogy majd ő veszi át az irányítást, ám a tréner ezt a csakfoci.hu-nak cáfolta.

Nem téma számomra a Hamburg

– mondta Doll, aki szerint azért merül fel mindig a neve, mert korábban volt a Hamburg játékosa és edzője is és szép éveket töltött el ott. Viszont ezeket a híreket ő is csak az újságban olvassa, ő most a Ferencváros sikereire koncetrál.

„Pillanatnyilag fáj a szívem azért, ahogy a HSV jelenleg muzsikál a német bajnokságban. Nem tudok segíteni most rajtuk, csak azt tudom tenni, mint az összes szurkoló: drukkolok nekik” – mondta Doll.

A listavezető Ferencváros a hétvégén hazai pályán játszik majd a Puskás Akadémiával az NB I 23. fordulójában. Thomas Doll még nem nyert Pintér Attila ellen.

Fotó: Getty Images/Szirtesi László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik