Foci

Neymar soha többet nem játszik a PSG-ben?

A világ legdrágább játékosa, a Paris Saint-Germain brazil szupersztárja, Neymarról hónapok óta beszélik, hogy távozik a katari milliárdokból kitartott párizsi klubból. Ma az ABC már úgy tudja, a játékos otthon már elmondta, soha többet nem fog PSG-mezben futballozni.

Nem egyek vissza Párizsba, a döntésem végleges. Idejövök, egy olyan bajnokságba, amelynek nincsenek tradíciói, és kifütyülnek? Egy percet sem akarok tovább itt lenni

mondta állítólag a családjának, barátainak és a hozzá közel állóknak a 26 éves támadó. Ha hihetünk a történetnek, a játékos édesapja, Neymar Sr. már rajta van az ügyön.

A következő három hónapot és fia sérülését arra fogja használni, hogy leüljön tárgyalni a klubbal és a Real Madrid elnökével, Florentino Perezzel

Állítólag a játékos még abban is benne lenne, hogy drasztikusan kevesebbet keressen, mint jelenlegi csapatában. Csak találgatás, de a jól informáltak azt írják, 250, de akár 300 millió eurót is fizethet a Bajnokok Ligája címvédője, miközben Gareth Bale vagy Karim Benzema játékjoga is része lehetne az üzletnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik