Foci

A Tottenhamnél is elismerik, hogy hiába voltak jobbak, a focit gólra játsszák

Mint azt szerda este mi is megírtuk, a Juventus három perc játékkal elintézte a Tottenham Hotspurt, és továbbjutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből a legjobb nyolc közé. Az olasz csapatnak összesen három kapura lövése volt, ebből sikerült két gólt szerezni, ez pedig elégnek bizonyult a Wembley-ben.

Háromszor találta el a kaput a Juventus, de ez is elég volt
Kiélezett párharcot vívtak a torinóiak a Tottenham Hotspurrel, azonban a kíméletlen helyzetkihasználás az olaszokat juttatta tovább.

Az angolok dél-koreai gólszerzője, Szon a mérkőzést követően elmondta, úgy érzi, pechesek voltak, ezért (is) estek ki. Jobban játszottak, de a labdarúgás egyik alapszabálya, hogy lőj gólt. Na, ez a Juventusnak sikerült többször.

Nem számít, hogy megvertük a Real Madridot vagy a Dortmundot. A Juventus egy másik nagyágyú, és szerintem kiválóan játszottunk. Azt mondom, többet érdemeltünk ennél, de hát a focit gólra játsszák, a Juve meg kettőt lőtt a Wembley-ben, ezzel nem tudok vitatkozni

– mondta a koreai támadó. Szerinte ha Harry Kane fejese a végén bemegy, akkor akár tizenegyesekig is eljutott volna a párharc.

De mindegy is, ahogy már korábban említettem, a labdarúgás a gólról szól, az ellenfél többet szerzett, nincs mit tenni.

A Juventus a Real Madrid, a Liverpool és a Manchester City mellett páholyból nézheti a jövőheti nyolcaddöntőket.

Végeredmény – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Tottenham Hotspur – Juventus 1-2 (1-0)
Gólszerző: Szon 39. ill. Higuaín 64., Dybala 67.
Továbbjutott a Juventus 4-3-as összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik