Foci

Betemette a hó Buffonékat

A rossz időjárási viszonyok miatt elhalasztották a Juventus-Atalanta mérkőzést az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A csapatok ugyan kimentek melegíteni, azonban a játékvezető, miután többször tesztelte a pályát a szakadó hóesésben

de miután a labda fel sem pattant a hóréteg miatt, úgy döntött, nem rendezik meg az összecsapást.

A helyi műsorközlő nem volt túl népszerű, amikor bejelentette, hogy elmarad a meccs, a stadionba kilátogató nézők reakciója legalábbis elég egyértelmű.

A címvédő Juventus jelenleg a második a Serie A-ban,

hátránya egy pont a Napolival szemben, amely hétfőn a Cagliari vendége lesz.

A vasárnap délutáni meccseken nem okozott fennakadást az időjárás, a Lazio gond nélkül nyert a Sassuolo ellen, a Fiorentina kevésbé simán a Chievo ellen, míg a nagy meglepetést a Verona okozta, amely elkapta a gyakran szeszélyes, és ma éppen rosszabbik arcát mutató Torinót.

Az MTI azt írja, az Olaszországba is megérkezett fagyos hideg miatt az ország több részén, egyebek mellett Rómában az iskolák zárva tartását rendelték el a hatóságok vasárnap. A római főpolgármester a közparkokat és a temetőket is lezáratta. Rómában havazást és fagyos szelet várnak. Vasárnap estétől Róma területén betiltották a kamionforgalmat is.

Az olasz polgári védelem meteorológiai riasztást adott ki az egész országra a Szibériából érkező fagyos levegő és hó miatt.

Serie A, 26. forduló:

Fiorentina – Chievo 1-0 (1-0)
Crotone – SPAL 2-3 (0-1)
Sassuolo – Lazio 0-3 (0-2)
Verona – Torino 2-1 (1-0)
Sampdoria – Udinese 2-1 (1-0)
Juventus – Atalanta – elhalasztva

Ajánlott videó

Olvasói sztorik