Foci

Agüero szurkolót ütött meg, Guardiola az ellenfél edzőjével acsarkodott

Négy címet már biztosan nem nyer ebben az idényben a Manchester City, amely kiesett a harmadosztályú Wigan ellen az FA-kupából. Egészen döbbenetes, hogy a Premier League-et hatalmas fölénnyel, 16 ponttal vezető City elvesztette ezt a meccset,

hiszen 83 százalékban birtokolta a labdát, és 27 lövéssel próbálkozott, igaz, ezek közül öt találta el a kaput.

A meccs fordulópontja az első félidő hosszabbítása volt, amikor Fabian Delph keményen odacsúszott Max Powernek, és bár labdát is talált, a játékvezető, talán a hevesen reklamáló hazaiak nyomásának engedve, kiállította a vendégek középpályását.

A nagy reklamálásba a Wigan edzője, Paul Cook is beszállt, ami felbőszítette Josep Guardiolát, így aztán a szünetben a két tréner nyomta a szájkaratét rendesen, feltételezzük, hogy nem Shakespeare és Cervantes irodalmi munkásságát tárgyalták ki.

A City tíz emberrel is nyomott, mégis a Wigan szerezte a győztes gólt, méghozzá az északír legenda, Will Grigg révén, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy a 2016-os Eb-n egyetlen percet sem töltött a pályán, honfitársai mégis kiváló nótát írtak róla, amit aztán mindenki átvett.

A lefújás után a Wigan szurkolók a pályára rohantak ünnepelni, és közben nem hagyták ki a ziccert, hogy piszkálják a City-játékosokat, akik közül Sergio Agüero nehezen viselte a helyzetet, és az egyik drukkert arcon csapta.

Nem volt ez klasszikus ütés, inkább csak ellökte a szurkolót az argentin csatár, aki ezek után többmeccses eltiltással számolhat. A vereséget a City-drukkerek sem tudták lazán venni, ami a kezük ügyébe került, azt bedobálták a pályáa, úgyhogy elég viharos hangulatban zárult az este, de ez az ünneplő wiganieket kicsit sem zavarta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik