Foci

“A magyar futball számára pozitív üzenet, hogy Huszti hazajött”

Huszti Szabolcs hazatérése pozitív üzenetet hordoz a magyar labdarúgás számára, mondta Kovács Zoltán, az élvonalbeli Videoton FC sportigazgatója hétfőn. A középpályás 12 és fél évet töltött külföldön: szerepelt a francia, a német, az orosz és a kínai élvonalban.

Erre mindannyian büszkék lehetünk a klubnál, de a magyar futball számára is mindenképpen pozitív üzenetet hordoz, hogy egy ilyen kaliberű játékos ilyen külföldi karrier után hazajött. Nagyon jó, hogy ennyire motivált és ennyire akar bizonyítani, ebből rengeteget fogunk profitálni az elkövetkező időszakban. Minden a tervek szerint alakul, de semmit nem fogunk elkapkodni

– nyilatkozta az M1-en Kovács Zoltán.

A 34 éves Huszti sérülten érkezett a klubhoz, de a sportigazgató hangsúlyozta, hogy már egészséges, a téli felkészülési időszakban elvégezte a szükséges munkát, sőt talán még többet is, mint kellett volna.

Kovács kifejtette, a tapasztalt középpályás mindig annyi időt fog a pályán tölteni, amennyi az állapotának megfelelő, várhatóan március elejétől vagy közepétől tudja majd százszázalékosan végigjátszani a mérkőzéseket.

A Videoton az OTP Bank Liga tabellájának második helyén töltötte a téli szünetet, 19 forduló után három pont a hátránya a Ferencváros mögött. A tavaszi idény szombaton veszi kezdetét.

Fotó: vidi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik