Foci

Dárdai Pál: Ez így nem mehet tovább

Ahogy arról írtunk, a Hertha BSC labdarúgócsapata pénteken kikapott a kiesés elől menekülő Mainztól hazai pályán, ami után Dárdai Pál azt mondta: legrosszabb otthoni meccse volt a berliniek vezetőedzőjeként. Hamarosan el is fog beszélgetni a játékosaival.

Csak ritkán szoktam, de most egyesével, szemtől szemben elbeszélgetek majd mindegyikükkel. Van pár dolog, ami nem tetszik, de nem tartozik az egész öltözőre. A közösen eltöltött évek után tisztázni kell dolgokat

– idézi a bz-berlin.de cikke Dárdai Pált.

Szerinte a 11. helyen álló berliniek célja továbbra is a 40 pont elérése a cél (30-nál járnak), és az, hogy túléljék ezt a szezont.

Ami a mérkőzést illeti, a Hertha vezetőedzője szerint valami hiányzott a csapatából, sok volt az egyénieskedés, nem tudtak csapatként együttműködni. Pedig csak úgy nyerhetnek.

Ez így nem mehet tovább. Edzőként és emberként is adok tanácsokat a játékosaimnak. Idősebb vagyok, több a tapasztalatom. Nem fordulhat elő többet, hogy ami az edzésen működik, a meccsen már nem. Mindenkinek jobban kell koncentrálnia a futballra.

Fotó: Europress/DPA/Soeren Stache

Ajánlott videó

Olvasói sztorik