Élő Foci

Bajnokok Ligája: Real Madrid-Paris Saint-Germain élőben

A Bajnokok Ligájának legjobban várt párosítása egyértelműen a meglepetésre csak második helyen továbbjutó Real Madrid és a 2017 nyarán alaposan megerősített PSG összecsapása.

BL: elbukik-e a Real Madrid az U-betűben?
Előrehozott döntőt rendeznek a Bajnokok Ligájában. Másképp: most vagy soha, azaz a PSG és Neymar a Real és Ronaldo ellen vizsgázik.

A kétszeres címvédő legnagyobb ellenfele saját maga, nem találják idén a tavalyi lehengerlő játékukat a spanyolok, a franciák viszont Neymarral és Kylian Mbappéval rohamozzák majd a kaput.

Tavaly a Paris Saint-Germain éppen a nyolcaddöntőben búcsúzott, ráadásul spanyol klub ellen: az FC Barcelonát hazai pályán 4-0-ra verték, de a túlságosan védekező felfogásban pályára küldött PSG meglepetésre 6-1-es vereséget szenvedett a Camp Nouban.

A kezdőcsapatok alapján tanult hibájából a csapat, hiszen három csatárral állnak föl a vendégek, így rendkívül izgalmas, akár sok gólos mérkőzésre van kilátás.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés

REAL MADRID (spanyol)–PARIS SAINT-GERMAIN (francia) 3-1 (1-1)
Gólszerző: Ronaldo 44., 82., Marcelo 86. ill. Rabiot 33.

Real Madrid: K. Navas – Nacho, S. Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Kroos, Casemiro – Isco, Benzema, C. Ronaldo.
Vezetőedző: Zinédine Zidane
A kispadon: Casilla (k), Bale, T. Hernández, L. Vázquez, Hakimi, Asensio, Kovacic
PSG: A. Areola – Dani Alves, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche – Verratti, Lo Celso, Rabiot – Mbappé, Cavani, Neymar.
Vezetőedző: Unai Emery
A kispadon: Trapp (k), T. Silva, Di María, Meunier, L. Diarra, Draxler, Pastore

Marcelo válla megsérült

Luka Modric keresztlabdáját szépen vette át, azonban Dani Alvessel összeütközött rögtön ezután és a csattanás után föl sem tudott kelni. A PSG játékosa azonnal jelezte, hogy jöjjenek ápolni. Könnyen lehet, hogy csere lesz.

Nyom a Real

Marcelo kavart jól a bal szélen, majd Benzemával kényszerítőzött szépen, de Marquinhos szépen mentett. A szöglet után Verratti mentett pánikolva, majdnem öngólt is lőtt. Ez a hazaiak néhány perce volt, de gólt nem ért.

Óriási irammal kezdenek a felek

Hatalmas lendülettel letámadták egymást a csapatok. Előbb Toni Kroos esett el az ellenfél tizenhatosán, majd a túloldalon Neymar kapott egy csomagot. Az első lövésre kicsit több mint két percet kellett várni, Cristiano Ronaldo kicsit túl éles szögből, kapásből lőtt kapu mellé.

Debütáns is akad a Párizsnál

A 28 éves Yuri Berchiche sosem szerepelt még a Bajnokok Ligájában. Lassana Diarra már sokszor, de mégsem került be a PSG kezdőjébe. Íme a felállás:

A. Areola – Dani Alves, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche – Verratti, Lo Celso, Rabiot – Mbappé, Cavani, Neymar.

Nincs Gareth Bale a hazaiaknál

A walesi szélső helyett Isco játszik majd bal szélen a madridiaknál, íme az állásáért harcoló Zinedine Zidane kezdőcsapata:
K. Navas – Nacho, S. Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Kroos, Casemiro – Isco, Benzema, C. Ronaldo.

Köszöntjük olvasóinkat!

Vajon a bajnoki versengésből idén kimaradó Real Madrid, vagy a Bajnokok Ligáját még soha meg nem nyerő Paris Saint-Germain jut majd tovább? Ezt ma még nem tudjuk meg, de az első felvonás hamarosan kezdetét veszi.

Olvasói sztorik