Foci

Visszatér a BL, fel is tették a szezon legbutább kérdését

Kedden két mérkőzést rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, papíron a Basel-Manchester City találkozó elég simának tűnik, a Juventus-Tottenham párharc ugyanakkor érdekesen hangzik, megtudhatjuk például azt is, mennyit erősödött az elmúlt másfél évben a Premier League- Bővebben itt írtunk a meccsről:

BL: a Juventus beárazhatja a Premier League-et
A szokásos téli szünet után kedden este az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a BL, ráadásul egy olyan párosítással, amelyre nem lehet ráunni.

Hétfőn lementek a szokásos sajtótájékoztatók, Massimiliano Allegri is megtartotta a sajátját. Egy-egy ilyen eseményen azért vannak elég hajmeresztő kérdések, de most elhangzott a szezon legbutábbja:

az olasz szakember szerint ki a jobb csatár Gonzalo Higuaín és Harry Kane közül.

„Micsoda kérdés! Természetesen Higuaín!” – mondta Allegri, aki Kane-t is dicsérte, de ha választhatna, az argentin csatárt tenné mindig a csapatába.

Most azon lehet vitatkozni, hogy ki a jobb csatár kettejük közül, de meglepő lett volna, ha Allegri nem a saját játékosát mondja. Akit egyébként 96 millió euróért igazolt le a Juventus a Napolitól.

Fotó: Europress/AFP/Miguel Medina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik