Foci

“Higuaín tízszer többet ér, mint a szégyenteljes Icardi”

Diego Maradona (Array)
Diego Maradona (Array)

Diego Maradona ismét lecsapott néhány kegyetlenül őszinte mondattal. A korábbi zseniális labdarúgó nagyon megosztó személyiség hazájában és azon kívül is, ezúttal pedig Lucas Biglia és Mauro Icardi volt a céltáblája. A Napoli és Argentína egykori sztárja szerint Lionel Messin kívül semmije sem maradt már a csapatnak.

Ha Leo Messi egészséges, az argentin válogatott minden gondját el tudja tüntetni. Az igazi gond a kevés tehetség mögötte. Például ott a középpálya. Nem akarok senkit sem megbántani, de hát ki gondolta, hogy Biglia valaha is felveheti a válogatott mezét? Az argentin válogatottól már nem félnek az ellenfelek, Messit leszámítva senki sem tiszteli a csapatot.

– mondta az El Popularnak adott interjújában.

Icardi egyébként különösen szúrja a szemét, szerinte Carlos Tevez is jobb választás lenne a világbajnokságra, mint az Internazionale játékosa.

Semmi kétség sem férhet hozzá, hogy Carlos Tevez megérdemelné, hogy részt vegyen a világbajnokságon. Senki sem jobb nála a poszton, már a zsák alján kapirgálunk egy megfelelő kilencesért. Higuaín is megérdemli a lehetőséget, tízszer többet ér, mint a szégyenteljes Icardi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik