Foci

Meglepő, hogy a ki a PSG első számú célpontja

Még alig ért véget a téli átigazolási szezon, de máris özönlenek a hírek, hogy a nyáron melyik nagycsapat kit akar megszerezni. Azt megszokhattuk, hogy a PSG-nek semmi sem drága, elég Neymar 222 millió eurós vételárát felhozni példának.

A Daily Mail most azt írja, a párizsiak első számú nyári kiszemelt a Chelsea francia középpályása, N’Golo Kanté. Aki még akkor robbant be az európai futballba, amikor a hatalmas meglepetésre a Premier League-et megnyerő Leicesternek az egyik legfontosabb láncszeme volt.

Aztán ahogy az lenni szokott, jött egy sztárcsapat, amely elvitte, ez volt a Chelsea, és a londoniakkal Kanté szintén bajnok lett,

így első játékosként lett egymás utáni években különböző klubokkal aranyérmes Angliában.

A tavaly a PL-ben az év játékosának választott Kantét Thiago Motta helyére nézte ki a PSG, aki augusztusban már 36 éves lesz. Az idei szezonban a Chelsea 26 bajnokijából csak hármat mulasztott Kanté, de ahogy a csapatának, úgy neki sincs olyan kiemelkedő éve, mint tavaly.

Mivel a francia középpályás szerződése 2021-ig érvényes a Chelsea-nél, amely 38 millió eurót fizetett érte, a PSG-nek valami komoly összeggel kell megkísértenie Roman Abramovicsot, hogy lemondjon Kantéról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik