Foci

Bernd Storck újra munkába állhat

A Vfl Bochum nem olyan rég még a Bundesliga első osztályában vitézkedett. Jelenleg azonban a 18 csapatos német másodosztály tabellájának 14. helyét foglalja el a, három pontra a biztos kiesést jelentő 17., és egy pontra az osztályozós 16. helytől.

Idei három bajnoki meccsükből hármat vesztettek el, Hans-Peter Villis, a klub elnöke nyilván ezért gondolta a másodosztáyú tagság megőrzése érdekében a megoldásnak, ha meneszti Jens Rasiejewski vezetőedzőt és Christian Hochstätter sportigazgatót is. Csütörtökön megtette, azóta megy a találgatás, ki veszi át az ideiglenesen kinevezett eddigi másodedző, Heiko Butscher kezéből az irányítást, lévén a szakembernek nincs megfelelő licence.

liga-zwei.de azt mondja, ezért az elnöknek 15 napja van megtalálni az utódot, de nem kell aggódni, mert a jelöltek már a „spájzban vannak”.

Köztük Bernd Storck is. A magyar válogatott szövetségi kapitánya 1981-83 között épp itt Bochumban kezdte profi pályafutását. A lap szerint Storcnak Mirko Slomkával és André Schuberttel kell versenyt futnia a kispadért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik