Foci

Hét perc alatt 2-0-ra vezetett a Werder, mégis kiesett – videó

Kedd este játszották a Német Kupa negyeddöntőiből két mérkőzést is, a harmadosztályú Paderbornnak egy hatost vágott a Bayern München, a Bayer Leverkusen-Werder Bremen meccs viszont jóval izgalmasabban alakult.

A brémaiak villámgyorsan vezetéshez jutottak Max Kruse tizenegyesével, sőt hét perc alatt már 0-2 volt az állás, hála Aron Johannsson parádés megoldásának. A Bréma teljesen visszaállt a második találat után, ezt a hazaiak ki is használták. A 31. percben szépíteni tudott Julian Brandt szépített, majd a második félidőben szintén Brandt volt eredményes egy óriási bombagóllal.

Mivel döntetlenre végződött 90 percnyi játék, jöhetett a hosszabbítás, amit lelkesedésből behúzott már a Leverkusen: Karim Bellarabi és Kai Havertz állították be a végeredményt.

Nem volt ekkora izgalom a másik mérkőzésen, a harmadosztályú Paderborn derekasan küzdött a Bundesligát 18 ponttal vezető bajorok ellen, de az Arjen Robben vezette Bayern megállíthatatlan volt. A holland szélső két gólt és egy gólpasszt jegyzett, a mérkőzés legjobbjának is megválasztották.

Eredmények – Német Kupa, Negyeddöntő

Bayer Leverkusen – Werder Bremen 4-2 (1-2) 
Gólszerző: Brandt 31., 55., Bellarabi 111., Havertz 118. ill. Kruse 3., Johannsson 7.

Paderborn – Bayern München 0-6 (0-3)
Gólszerző: Koman 20., Lewandowski 25., Kimmivh 42., Tolisso 55., Robbern 86., 88.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik