Foci

BL-csapatoknál is járt, végül a Halinál maradt

A Haladás 17 esztendős középpályása, Kiss Tamás 2017 őszén robbant be a köztudatba, miután remek játéka két látványos góllal is párosult. Az ősz zárásaként harmadik góljával csapata legyőzte a Fradit, ráadásul az újonnan épül szombathelyi stadion megnyitóján. Ezek után felkeltette több külföldi klub érdeklődését is, az ukrán Sahtar Doneck és a török Besiktas is próbajátékra hívta.

BL-csapatok is bejelentkeztek a Haladás középpályásáért
Ősszel remekelt az NB I-ben a 17 éves középpályás, kiemelt figyelemmel követik külföldön is.

Mindezek ellenére a Haladás bejelentette, hogy 2020. december 31-ig meghosszabbította szerződését a a 2017-es év felfedezettjének megválasztott labdarúgó.

A klub felajánlotta a szerződéshosszabbítást, s miután beszéltem szüleimmel, úgy döntöttünk, az a legjobb számomra, ha hosszú távra elkötelezem magam Szombathelyen. Jól érzem magam a Haladásnál, befogadtak a társak, s ez a három évig érvényes szerződés egyfajta biztonságot is nyújt számomra. Persze bármikor érkezhet egy, a klub és számomra is visszautasíthatatlan külföldi ajánlat. Ám konkrét lehetőségről mostanában nem hallottam. Egyébként sem ezen jár az agyam, hanem nap mint nap azért edzek, hogy tavasszal minél eredményesebben szerepeljünk.

– idézi a klub holnapja a fiatal játékost.

Fotó: haladas.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik