Foci

Őrült nagy gólok és meglepetés a Lyon-PSG csúcsrangadón

Sejteni lehetett, hogy az Olympique Lyon és a Paris Saint-Germain meccse igazi kemény, férfias csata lesz, és a felek nem is okoztak csalódást, végig feszült hangulatban zajlottak az események.

A Lyon már a második percben vezetést szerzett, a PSG kapusa Alphonse Areola beadást várt Nabil Fekirtől, de a hazai csapatkapitány inkább kapura csavarta a szabadrúgást, és ezzel mindenkit becsapott.

A párizsiaktól Neymar hiányzott, Kylian Mbappét pedig még az első félidőben le kellett cserélni sérülés miatt, ennek ellenére a játékrész hosszabbításában Dani Alves beadása után Laywin Kurzawa brutálisan nagy gólt lőtt.

A brazil jobbhátvéd a második félidő elején is főszereplő volt, egy rossz ütemű becsúszás után leüvöltötte a bíró fejét, aki ezt egy piros lappal reagálta le, így 10 emberre fogyatkozott a PSG.

Sokáig úgy tűnt, a Lyon nem tud mit kezdeni az emberelőnnyel, de a 94. percben jött a slusszpoén, a holland fenegyerek, Memphis Depay nagyon bevágta a jobb felsőbe 23 méterről, Areola mozdulni sem tudott.

A győzelemmel a Lyon fellépett a második helyre, a PSG előnye pedig nyolc pontra olvadt, ami azért még mindig tetemesnek mondható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik